Robert Manipulats
Manipulats / Manipulados
 
 
 
PRINCIPAL
 
PRODUCTES i SERVEIS
 
EMPRESA
 
MAPA
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Qui som
 

  
Robert Manipulats
Avenida Europa, 28, nau 6 
17300 Blanes - Girona

Telèfon: 972 357 423
email: manipulatrobert@terra.es
 


  Què fem

Manipulats

Manipulats / Manipulados

Com sabeu, els manipulats són avui dia una part essencial de qualsevol procés de producció o de presentació final del producte i, aquests, requereixen un alt grau d´especialització i una important capacitat de resposta.

Des de Manipulats ROBERT li oferim una solució adequada per a qualsevol dels processos de manipulat que vostè necessiti, tant per la nostra llarga experiència, més de vint-i-cinc anys, com per les nostres capacitats tècniques i humanes, en el camp dels embossats i etiquetats, manuals o automàtics, on disposem de màquines de retractil, soldadures en L, etiquetadores, etc.

Gràcies al nostre grau d´implicació en cadascun dels processos finals de presentació del producte, avui compartim la confiança de molts clients, que saben que en nosaltres troben una resposta eficaç i competitiva a les seves necessitats.

És per aquest motiu que també ens agradaria poder formar part del vostre procés de producció i de comercialització, com un col·laborador directe en l´èxit de la vostra activitat; per això ens posem a la vostra disposició per facilitar-vos tota aquella informació que us pugui interessar.

.......................................................................................

Como sabéis, los manipulados son hoy en día una parte esencial de cualquier proceso de producción o de presentación final del producto, y estos, requieren un alto grado de especialización y una importante capacidad de respuesta.

Desde Manipulats ROBERT le ofrecemos una solución adecuada para cualquiera de los procesos de manipulado que usted necesite, ya por nuestra larga experiencia con más de veinticinco años y por nuestras capacidades técnicas y humanas en el campo de los atascados y etiquetados, manuales o automáticos, dónde disponemos de máquinas de retráctil, soldaduras en L, etiquetadoras, etc.

Gracias a nuestro grado de implicación en cada uno de los procesos finales de presentación del producto, hoy compartimos la confianza de muchos clientes, que saben que en nosotros encuentran una respuesta eficaz y competitiva a sus necesidades.


Es por este motivo que también nos gustaría poder formar parte de vuestro proceso de producción y de comercialización, como un colaborador directo en el éxito de vuestra actividad; por esto nos ponemos a vuestra disposición para facilitaros toda aquella información que os pueda interesar.
  Horari

El nostre horari d´oficines és de 7 a 15 hores. Tanquem per festa setmanal el Dissabte i el Diumenge.

.......................................................................................

Nuestro Horario de oficina es de 7 a 15 horas. Cerramos por fiesta semanal Sábado y Domingo.

   


2004 - 2014 APLIEUROPA S.L. CIF: B17635004   Avís legal